fredag 18. april 2008

Vaskehjelp

Jippi!
I dag kommer det en vaskehjelp som skal være med og vaske tak, vegger, vinduer. Håper det går bra - i så fall blir det mer av den slags.

tirsdag 15. april 2008

Støv

Hjemme etter 2 uker borte! Har bare tenkt å sløve foran tv-en i dag.
Måtte tørke støv av tv-skjermen. Det er helt utrolig så mye støv som samler seg der!!
Det blir støvete ellers også. Tenker seriøst på å skaffe en hushjelp. Kansje ikke fast, men iallefall av og til. Vi har jo et stort hus, og hverken mannen min eller jeg har spesielt mye støv på hjernen. Men det er utrivelig når det ser skittent og støvete ut. Det må jo gå ann å bruke litt penger på hjelp i huset - så kan vi heller spare på noe annet. Prøver å tenke ut hva...
Da vil det bli mer tid til alle hobbyene mine som jeg ikke har gjort særlig mye med på årevis.

søndag 13. april 2008

Reklamepauser

Tenkte på en ting som både er en tidstyv og ganske irriterende. Reklamepauser på tv! OK - det er greit av og til hvis man skal finne mat, gå på do, sette på en klesvask e.l. Men ofte blir man bare sittende og zappe.
Men teknologien går fremover. Nå har jeg bestilt en boks i stedet for den vanlige dekoderen som man kan ta opp programmer med - og langt fram i tid også. Vet ikke om den kutter reklamepausene, men da går det iallefall av å spole. Gjorde dette endel med videospiller før. Ganske OK, så slipper man å stresse for å rekke et program. Og man kan ha tid til annet enn tv uten å gå glipp av favorittene. Så kan jeg kansje få sett lit mer enn en og annen episode av Anna Pihl.....

lørdag 12. april 2008

Nå har jeg nettopp startet denne bloggen. Aner ikke helt hva jeg gjør.
Men uansett - jeg tenkte å skrive litt om hva jeg opplever - og hvordan jeg synes ting kunne bli gjort på en enklere og bedre måte.
Jeg er absolutt ingen ekspert, men jeg tror det kan være lurt å tenke over hva man bruker tid på. Og om det gjør deg mer lykkelig. For det er vel det som er målet - iallfall for mange?

For tida er jeg på jobb. Jobber offshore så jeg får ikke se mannen min på lange tider. Det er faktisk ganske så trist. Har tenkt på å finne en annen jobb. Men da må jeg antakelig gå på jobb hver dag - med alt stress det innebærer. Så inntil videre har jeg denne jobben og trives med det stort sett.

Vi bygde oss hus for en tid tiden. Da tenkte jeg mye på hvordan ting kunne utformes og gjøres for at vasking og rydding og vedlikehold skulle bli enklest mulig. Og fikk gjort plass for det jeg liker. Bla tegneserier og biler. Vi har ikke plen, for jeg liker ikke plenklipping. Men vi har blomster og busker for jeg liker å holde på med det. Til sommeren håper vi å få laget terasse og en snekkerbod (uthus). Og mannen min har en sønn som ligner forholdsvis mye på Emil i Lønneberget (på de fleste måter) så det passer vel bra.